БОГ НЕ Е ДЕМОКРАТ

Ние ги мислехме за обикновени перверзни идиоти, но те ще се окажат май криминални престъпници. Не става дума само за Демократическата партия на САЩ, която отдавна е марионетка на Дълбоката Държава, но и за почти всички политически лидери на Европа.

Ако е вярно, че само хора с психически увреждания посягат към политическата власт, то може би е вярно и че това не са обикновени пладнешки крадци или клети педофили, а са закоравели масови убийци. Няма как другояче да си обясним непрекъснатото водене на войни с цел стабилизиране на икономиката на Хегемона. На тях не им стига кръвта от Месомелачката обаче, неолибералите трябва да развратят и останалите по чудо живи нещастници. И те го правят – с джендър идеологии, с идиотизиран троцкизъм за дебили с начално образование, с многополова любов и отрицание на нормалността – каквото и да означава тя.

Божията ръка отвърна куршума от Тръмп, спасявайки света от по-голямо зло, но Вечното зло няма да престане да опитва отново и отново да го убие. Той дестабилизира Матрицата, значи трябва да бъде изведен от нея. Биороботите нямат друга програма засега, те ще продължат да опитват и да се радват на всяко постижение на смъртта. Изкуственият интелект на апокалипсиса е задействан и няма команда за спирането му.

Владислав Апостолов изброи призивите за убийство на Тръмп – те наистина бяха впечатляващо количество. Призивите за мир, излъчени след Покушението, прозвучаха фалшиво и никой не им се хвана на въдицата. По неолибералните форуми течеше истинската програма – масово разочарование, че куршумът не е улучил кандидат-президента. И че сега им предстои отново къртовски труд по възкресяване на американските гробища и включването им в изборната надпревара. А толкова по-лесно щеше да бъде, ако куршумът си беше свършил работата и дебилната марионетка Байдън управляваше още четири години Хегемона от ковчега си.

Но Бог им изигра лоша шега.

Бог май не е демократ.

Те ненавиждат този проклет старец, който е постановил да има само два пола и възпира развихрянето на дивото джендър въображение. Същият, който постановява да не лягаш с лице от твоя пол и го нарича грях. Те затова се опитаха и него да убият, но пак не им се получи. Трудно е да убиеш невидимото, още по-трудно е да направиш бог от едно пиршество за червеите, каквото е говорящата маймуна, облечена в демократични доспехи.

Тръмп застрашил на 6-ти януари 2021 г. демокрацията им! Вземете си я тази демонокрация и си я пъхнете там, където слънце не огрява. Никой не ви я иска вече, но вие така или иначе си го знаете! Народите са отвратени от вас, индивидите са отвратени. Повръща ни се от Камали, Камили, Урсули, Меркели и Бидони. Ако пак не сте го разбрали, да вадим кремъклийките от скрина на дядо и да почваме разяснителната работа. Да я разделим тази планета на две – и всеки в своя свят. На мен лично няма да ми липсвате, вие отдавна сте мъртви така или иначе.

Вашите игри на демокрация не заблуждават вече дори пеленачетата. Видяхме как троловете ви като термити оглозгват костите на неудобните ви противници. Видяхме как подправяте изборите навсякъде по света. Как разигравате политическа многоцветност, но накрая над нас винаги се вее знамето с шест цвята. Видяхме алчността, омразата и лудостта ви. Видяхме как внасяте терора сред нас, които сме лишени от възможността да се защитим, защото сме невъоръжени и неподготвени за насилието. Видяхме как отворихте европейската крепост пред черните пълчища на исляма. Видяхме кръвта си по паветата на градовете ни.

На повечето от нас ни призлява вече само от споменаването на думи като „жена“, „мъж“, „пол“, „дете“, „майка“, „баща“, „толерантност“, „феминизъм“ и т.н.. Не защото думите са лоши, а защото една самоназначила се за фактор банда жълтопаветни грантомотивирани третополовци непрекъснато спекулира с тях. Това тя прави, разбира се, за пари и постове, като откровено практикува най-древната женска професия. За да защити своето привилегировано положение, тя е готова да отнема свободи, да съсипва съдби или да налага диктатури, а видяхме, че вече не се спира и пред кръвопролития.

Един куршум раздели завинаги света на две и не виждам територия или идея, която може отново да ни събере. Не и в този живот. Не и на тази планета. Не и в едно и също време с тези, които направиха света подобно грозно и безутешно място..

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *