ДА ПОПЛАЧЕМ ДРУЖНО!

Забранили сте на педофилите, педерастите и бойлавърите да водят битка за душите, и най-вече – за телата на децата ви! Хич може ли такива работи, бе, джанъм. Навсякъде по силивилизацията правят тъкмо обратното – обявяват педофилията за норма и пазят от съдебни производства разните там политически, църковни и даскалски бойлавъри. Само вие, миришещите на лук ганювци, пречите на прогреса и силивилизацията.

Тъжен педалски вой се носи из Фейса, рев на наранени право в сърцето педерасти. Това е любов, бе, цървули, педофилите обичат децата. Нежно се грижат за тях, просвещават ги сексуално, учат ги на взаимност и им посочват правилния пол, до който могат да достигнат чрез няколко правилни операции и кастрации. А вие пречите на любовта, защото сте тъпи селяни.

И от мен да го знайти – докато не разрешите на педофилите да обучават правилно децата ви – мъжете ви няма да престанат да се захласват по по-млади хубавелки и да ви изневеряват. Педерастите се грижат всички мъже да станат като тях – и тогава край на хубавелките!

Но вие нищо не разбирате от прогрес! Как да не му писне на човек от вас!

Да поплачем всички дружно:

……………………………………………………..

„Hristev Hristo
20 ч. ·
С приетия днес путинистки проект за закон за „забрана на пропагандата на „нетрадиционна сексуална ориентация“ и „определяне на полова идентичност, различна от биологичната“ в училище, България вече официално и формално се нареди на опашката на държавите, в които има криза на демокрацията и върховенството на правото в Европа.
Този проект представлява флагрантно нарушение на правото на зачитане на личния и семейния живот и на забраната за дискриминация, защото в своята същност подобна мярка изхожда от разбирането, че хората със сексуална ориентация към собствения си пол са второ качество хора, негодни хора, проблем, от който обществото трябва да бъде пазено.
Подобно разбиране, освен за днешния български законодател, е типично някога за нацистка Германия, за тоталитарния комунистически режим в Съветска Русия и нейните сателити, за Средновековна Европа. Както е типично днес за различни изостанали в цивилизационното си развитие части на света. Очевидно сме се запътили натам да докажем окончателно и безвъзвратно, че напълно случайно се намираме географски в Европа, докато цивилизационно мястото ни е някъде в Централна Азия или Централна Африка…
Цинизмът и иронията на цялата тази история накрая на деня се състоят в това, че основната част от най-гласовитите защитници на „традиционните ценности“, проблемите с „ЛГБТ пропагандата“ и тем подобни залъгалки за идиоти всъщност са или „традиционалисти“, които без да им мигне окото зарязват жените си за някоя по-млада хубавелка, в първия момент, когато се окажат с малко слава и с малко пари, или разбират „традиционния семеен модел“ като това да си женен, но да изневеряваш на жена си, ако може 365 дни в годината…или са застъпници на „традиционната сексуална ориентация“, които всъщност крият под масата ориентацията си към собствения си пол…
При всички положения сме изправени пред поредното доказателство, че копаем в дъното, ако дъно изобщо има…“

ОТГОРЕ САТАН, ОТДОЛУ РАДАН!

Сатан и Радан!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *