ИЗБОРЪТ НА ПОРОБЕНИТЕ

Добре че имаме такива велики българи като Мажд Алгафари! Да ни учат и да ни вменяват какво е правилно и какво грешно. Щото, каквито сме неуки и прости, съвсем ще затънем в цървулщината си, ако не са тези светли умове от Близкия изток и околните пустини.

Наскоро Мажд се зае да ни налива в главите колко славна е забранената от конституцията, но добре замезваща на турската трапеза ДПС. Партия, която според законите на страната ни не би трябвало да съществува, но си живурка безпроблемно. За да пази навярно етническия ни мир.

Преди време рудоземската еничарка Даниела Горчева също се хвърляше в любовен транс и с разголени гърди на амбразурата, за да защитава турско-ислямистката ни партия. И в западните държави имало етнически партии, ама това били демокрации за чудо и приказ. Днес еничарката не е уверена вече в любовите си – особено откакто така страстно желаните в мокрите й сънища мюсюлмани започнаха ежедневно да колят европейци по улиците на тези толкова възвишени и напреднали, най-вече в глупостта си, демокрации.

Но за простотията лек няма, известно е от памтивека.

Днес Мажд Алгафари успешно я замества с приказки от хиляда и две нощи. Мажд е син на комунисти – пустинни и нашенски. Освен това, известно е, че любовта към исляма надвишава всяка друга любов. Оттам и локумът как турската партия била успешен балансьор и опазвала нашия етнически мир. Мир, с който сме изнудвани, за да приемем ислямизацията на страната ни.

Ятаган или Коран – имаме избор. Вечният „избор“ на поробените.

Следват няколко оплаквачески минути: Западът разбивал горката противоконституционна партия, като пробутвал Пеевски за неин лидер. А интересите на ДПС така много съвпадали с националните интереси. /Навярно съвпадат, но не с българските!!!/ Следва оправдаване на икономическите золуми на турско-ислямистката партия.

Ех, любов към главореза Мохамед, ех, любов обяснима!

Баста! От десетилетия вече слушаме колко прекрасни и питомни са нашите мюсюлмани. Какви патриоти са. Как ни продават на Турция, зачитайки националните ни интереси и нежно загрижени за етническия ни мир. Опазващи от конфликти ТЯХНАТА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ, която те методично обезлюдяват откъм българи и християни.

За цената на това „опазване“ ще поговорим пак сега.

За да не пиша за пореден път тези неща, ще цитирам извадки от предишни мои статии. Те са винаги актуални, за съжаление:

Хилядите нови джамии, издигнати от исляма в страната ни, моментално опровергават всякакви илюзии за добрите му намерения. Турската реч в нашите градове ги опровергава. Обръчите от фирми също. Поробените ни от тях сънародници, от които се изисква да говорят езика на поробителите си, за да бъдат наети на работа в турските фирми. Облечените в бурки циганки и помакини, забрадените малки деца, цялата тази ислямистка гнус, бликаща по българските улици от три десетилетия насам.

Турция има граница с нашата страна и затова има интерес да премести тази граница по-близо до Стара планина, а ако може и отвъд нея. Не е тайна за никого, че южната ни съседка стриктно преследва тези си цели, като ислямизира чрез строеж на хиляди джамии населението ни и потурчва българските мохамедани. В много градове на страната ни по улиците вече не се чува българска реч и в училищата не се учи достатъчно български език. По площадите се движат странни привидения в бурки, шалвари и забрадени млади момиченца.

Това била цената на опазването на етническия мир – ислямизация и потурчване. Мажд да си го вземе и да си го носи в Сирия. На нас такъв мир не ни трябва – мир без България, под кървавите ръце на Султана, под ятагана и полумесеца.

One comment

  1. Wir, die zwar Ausländer, aber Europäer und Christen sind, haben hier kein Problem mit der Integration. Es besteht keine Notwendigkeit zur Integration, wir haben eine gemeinsame Kultur und Geschichte. Wir wurden sozusagen integriert geboren. Ich bin Bulgarin und mein Volk hat eine harte Geschichte voller islamischer Gräueltaten, Völkermord und Terror. Wir sind bis heute gezwungen, mit Muslimen zusammenzuleben, aber sie werden niemals zu uns gehören und wir zu ihnen. Die Unterschiede zwischen uns sind zu groß. Die Deutschen sind sehr naiv und arrogant und kennen die Geschichte Europas nicht. Sie glauben, dass sie mit den Muslimen erreichen werden, was andere Nationen seit 600 und mehr Jahren nicht erreicht haben. Alles, was jetzt passiert, ist das Ergebnis dieser an Dummheit grenzenden Arroganz.
    ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
    Ние, които сме чужденци, но сме европейци и християни, нямаме проблем с интерграцията тук. Няма нужда да се интегрираме, ние имаме обща култура и история. Родени сме, така да се каже, интегрирани. Аз съм българка и моят народ има тежка история, пълна с ислямски зверства, геноцид и терор. Ние сме принудени и до днес да живеем с мюсюлмани, но те никога няма да принадлежат към нас и ние към тях. Твърде големи са разликите между нас. Германците са много наивни и високомерни и не познават историята на Европа. Те мислят, че ще постигнат с мюсюлманите това, което други народи не са постигнали за 600 и повече години. Всичко, което се случва сега, е резултат от това високомерие, граничащо с глупост.
    ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
    ТЕКСТ, КОЙТО КОМУНИСТО-ФАШИСТИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАБРАНИХА.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *