И ТОВА Е УТЕХА

На мен чак ми дожаля за жълтопаветния неолиберален планктон. Как се гънат само, какво ли не измислят, за да оправдаят мизерните центове, с които кукловодите им заплащат техния къртовски труд в интернет. Чак неизвестна картина на неизвестен холандски художник извадиха от прахоляка, за да оправдаят грозната вакханалия на Олимпиадата в Париж.

Това са жалки, смачкани и премазани хорица, които поради мързел, некадърност, или и двете, не могат да си изхранят семействата с честен труд и се продават полуголи, със смъкнати гащи на глобалистката пиаца.

Олимпиадата била празник на свободата. Всичко френско, западно и неолиберално било само хубаво, всичко българско – лошо и срамно. Не можело френската олимпиада да е лоша, дори когато внушава перверзия, педофилия, омраза, канибализъм или простащина.

Чакам с нетърпение коментарите им за свалените записи на откриването на Олимпиада „Париж 2024“. Макар да подозирам, че такива няма да има. Не защото тези жалки, пропаднали хорица ще изпитат срам. Те многократно са доказвали, че не изпитват срам пред невежеството и неосведомеността си. А защото опорките, които им подадоха техните кукловоди, объркват едноклетъчните им мозъчета. Те просто не знаят как да реагират, случилото се многократно надвишава интелектуалните им възможности.

Вероятно нови опорки няма да има и ще станем свидетели на поредното насрано мълчание. Е, поне няма да ни представят оцапаните си гащи за чисто нови. И това е някаква утеха, нали!?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *