Мая Живкова-Роджърс – НЕ ВИ ИСКАМЕ!

Приятелка си купи къща и парцел в близост до София за 40 000 лв. Ще го изплаща 4 години.

Около 28 000 лв. ние с Джеф похарчихме за безсмислени документи за по-малко от 6 години. Това представяте ли си го? Нормално ли ви звучи – 28 000 за безсмислени хартийки?

Това е нашата евроатлантическа реалност – той атлантик, аз европейка, а България и ЕС – в джоба ни. Като се замисля – това е единствената евроатлантическа ценност, която реално съм усетила – евроатлантическият рекет.

Гледах вчера един уважаван от мен гост на едно уважавано от мен предаване. Избирателната бариера трябвало да се вдигне на 10%, за да не влизат малки партии в парламента и големите партии – разбирайте евроатлантическите соросоидни партии – да могат да направят правителство. Преди месец и друг изказа тази теза – Любен Дилов. Бойко Борисов пък упорито намеква за бонус, който да го върне на власт.

Защото политическата система буксувала и нямало изход иначе.

Ами не. Нищо й няма на политическата система. Просто ние, българите, не искаме повече вредни за България либерални политики. Не ви искаме, толкова ли не разбирате или ще прокарвате либералната пропагандата до дупка?

Това даже Кирчо, който не се слави със завиден ментален капацитет, го разбра. В онзи запис ни каза, че ако пуснат народа да се репрезентира, всичкото либерали от жълтите павета ще получат 8%. Още малко да сложим за ГЕРБ и ДПС – не повече от 25%. Останалите 75% от българите не ви щат. И защото нямат алтернатива – не гласуват.

Вкарахте си машинките на Сорос и манипулирате вота – не се получава. Забранявате референдумите – не се получава. Ще си вдигнете прага, ще си дадете служебен бонус – няма да ви се получи. И да заглушавате в социалните медии, и да канселирате, и да пропагандирате от всички медийни канали, и в лагери да започнете да ни вкарвате – не ви искаме.

НЕ ВИ ИСКАМЕ!

Не ви искаме урсулизмите, джендъризмите, зеленизмите – ни Зелената сделка, ни Зеленски. Не ви щем европейските ценности. Не ви щем изобщо!

35 години стигат!

Преди няколко дена едно българско момиче се свърза с мен с молба за помощ. Абсцес на долен зъб, значителен оток на лицето. Живее някъде в Западна Европа – някъде, където лекарят я праща при зъболекар, зъболекарят – при лекар, отказват й лечение и никой не може да й изпише антибиотик. Потенциално животозастрашаващо състояние. Накрая момичето се разплака: „Ами аз много съм притеснена, но явно нищо не мога да направя и се надявам да премине от само себе си.“

Та освен цели като Шенген и Еврозона, трябва да си поставим и по-битови цели – като антибиотик за всяко дете имигрантче.

Защото Западна Европа е ласкава само към корумпирания ни соросоиден „елит“. Онези, които обикалят студията от сутрин до вечер и ни говорят за европейски ценности. Онези, които по един или друг начин са финансирани от американските либерали и работят за интересите на американската държава и нейния най-мащабен глобалистичен проект – Европейският съюз.

На мен вече ми се подвига. Не мога да ги гледам, не мога да ги слушам. За гласуване и не си помислям – повдига ми се от тези хора, от плоската им пропаганда, от упоритото изкривяване на реалността. И почти съм решила да пусна един глас за Ивелин Михайлов – той май е единственият човек с шанс за парламента, който няма да увеличи административната тежест върху българите. Може да е неподготвен, може да е наивен, но нещо е създал и няма да работи за повече държавен рекет. А за мен това е най-важното – да ме представлява някой, който няма да взима повече от парите ми, изкарани с тежък труд.

И да идва Тръмп, че не се търпи вече тук в условията на последните издихания на неолибералния социализъм, който си мисли, че се е запътил към светлото бъдеще, но всъщност върви с бързи крачки към небитието.

F@ck the EU!, както рече видната либералка Нюланд – как да не се съглася с тази светла личност?

Тръмп 2024! ❤

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *