ПРАЙД И ПЕДОФИЛИЯ

Левит /18:22/«не лягай с мъж като с жена: това е мерзост“

………………………………

Не се надявайте, че джендър-сатанистите ще мирясат някога. Причината да ни стават все по-противни е, че при това заболяване около три четвърти от болните са всъщност зле прикрити бойлавъри и педофили. И това няма как да се промени, такова е естеството на страданието им.

Няма какво да се гънем и кокетничим пред тях колко сме толерантни с перверзиите им, как нямаме нищо против извратеностите им, ама тези палавници понякога прекаляват и трябва да бъдат наплескани по разголените дупета.

Това е рефлекс на мнозинството, породен от страха, който ни внушават сатанистите, докопали се до висшите етажи на властта. Всички трябва да прокълнем хомофобията и да им пеем осанна, иначе следва омаскаряване или съсипване на живота и имиджа ни.

Не, това, което вършат тези перверзници, не е нормално и не може да бъде подкрепяно поради никакви причини. Хомофобията е нормалната реакция на нормалния човек пред все по-широко отварящата се бездна на Содом и Гомор.

Правилната позиция, според мен, е тази на Дачков – пълна забрана на пропагандата на разврата и бойлавърството.

Забрана на прайдовете и рекламата на сексоргиите!

Иначе днес ще поискат да поощрите децата си да стават педерасти, утре – да ги оперират и освободят от пола им, а по-късно ще отворят широко прозореца на Овертон за педофилията и канибалството.

Грешите, че подобни апетити имат край, заболяването не е лечимо и няма подобряване на състоянието, то прогресира и е много, много, много опасно за света.

Никога не съм общувала с обратни. Избягвах ги целенасочено, когато ми предлагаха близост. С времето ми станаха безразлични. Днес ги ненавиждам. Защото идеологията им е комунистическа. И преди беше достатъчно да си комунист, за да те обявят за талантлив и праведен, днес трябва да си гей за същото. Видях как истински талантливи хора умряха в страшна мизерия, докато тези сбърканяци си въртяха гъза по прайдове, забучили българския флаг вътре.

Няма да кокетнича с тях колко ги харесвам и приемам. Смятам да продължа да ги ненавиждам, заслужиха си го.

Наричат ги джендъри. Апетитите им са безкрайни, омразата им – вечна! Ако ги оставите, ще ви отнемат всичко: идентичността, пола, семейството, националността, спорта, олимпиадите, децата, живота, планетата, вселената. Почти са победили, защото са обвързани със сатанинските сили, които от години управляват Земята.

Днес не си спомняте вече, че се опитаха да убият Тръмп. Че се изгавриха с олимпийските порядки. Утре ще измислят нови издевателства, за да забравите и плача на пребитите на ринга спортистки. Правилата им облагодетелстват само тях самите – както е било от памтивека на тази окъпана в кръв и ненавист планета. Не очаквайте милост от тях, те не знаят какво е това. Ще ви пребият на ринга, както ви премачкват политически на изборите. Няма предел пред ненавистта им. И не ги бъркайте с човешкия род – те никога не са принадлежали към него.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *