ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ Е ОБРЕЧЕНА!

Моите причини да съчувствам на палестинците са твърде ограничени. Тях ги убиват, но същевременно мюсюлмани като тях убиват християни в Европа. Всеки ден има кланета, изнасилвания, обири и други тежки престъпления, извършвани от хора, които сме приели, подслонили, обогатили, нахранили и допуснали да живеят сред нас от състрадание.

По същия начин фанатизмът е завоювал и съсипал много други страни, включително и изконно християнски. Те идват тук, но не се отказват от онова, което всъщност разорява и унищожава страните им – ислямът. Напротив – опитват се да го натрапят, като упражняват родилен и военен джихад и откровено налагат насилието над християните, които те смятат за неверници и глупаци.

Нищо чудно, че Европа вече е предпазлива и не застава на пътя на Израел. Европейците видяха какво става в страните им, как коренното население се изтласква постепенно от кварталите, после от градовете и накрая от цялата страна. Как чудовищната плодовитост на нашествениците от ислямски пропаднали държави ги залива и подменя културно традициите им, как тези хора отказват не само интеграция, но и образование или приемане на елементарните демократични ценности на приютилите ги общества.

В техния свят царува насилие и това е единственият език, който те познават. Да си вървят в своите страни и там да променят обществото по свой образ и подобие, защото ако направят същото в Европа, цивилизацията ни е обречена.

Един от виновниците за импорта на милиони мюсюлмани (Cem Özdemir, Grüne) реве днес, че хубавите момчета от Изтока унижавали сексуално дъщеря му. Той е турчин и дългогодишен политик от Зелената партия, която и до днес се съпротивлява срещу граничния контрол, връщането на престъпниците обратно в страните им и се обявява за неограничения внос на негри и араби от терористични държави в Европа.

На такива никога не им е пукало какво става по улиците на немските градове и се надяваха това да не докосне техните осигурени и добре охранявани семейства. А когато терорът стана повсеместен, гребат в обратна посока, но вече е късно, много късно за спасение.

Така е, зелено ислямско човече, ще страдаш заедно с онези, на които причинихте всичко това. Нищо чудно юнаците ви скоро да не се задоволят само със сексуални обиди, а да завлекат дъщеря ти в храстите и да я „обидят“ по техния специфичен начин, а после да я понесеш и към последния й земен пристан.

Кармичният закон е за всички – и за тези, които мълчахте, и за тези, които внесохте тази престъпна ислямска измет в страните ни – от алчност за печалби и послушни избиратели, или от обикновена глупост.

ОТГОВОРЪТ НА ЕДИН БАЩА, ЧИЕТО ДЕТЕ Е УБИТО ОТ МИГРАНТ.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *